Sindi puth Locon në takim. Murati: Ishte për respekt

143

Takimi i radhës në përputhen ishte mes Sindit dhe Locos, ndërkohë që ky ka deklaruar më herët se është vetëm për të tashmë.

Ata u panë shumë të afërt në takim, ndërsa Loco “e paralajmëroi’ disi Sindin për takimet e saj.
Biseda
Loco: Duhet të kesh parasysh, me kë do dalësh dhe më kë jo.
Sindi: Më fol pak për familjen tënde!
Loco: Familja, kam marrëdhënie të mira, por tek e imja do doja tu rrija më afër fëmijëve të mi se kjo më ka munguar. Po për takimet me Muratin cfarë do më thuash?
Sindi: Jam ndjerë mirë, por vlerësoj shumë sigurinë që ti më jep.
Murati: atë puthjen e kam parë më parë, në faqe, normale mu duk se loco ka bërë deklaratë. Mu duk për rëspekt.