“Këta udhëheqës duhen larguar” Një muaj para zgjedhjeve, Jozefina Topalli del me thirrjen urgjente

Ish-kryeparlamentarja Jozefina Topalli e cila në këto zgjedhje është dhe kryetare e Partisë “Lëvizja për Ndryshim”, ka dalë së fundmi me një thirrje të fortë.

Ajo i drejtohet shqiptarëve duke thënë se në një vend ku shkalla e varfërisë është 40%, të gjithë udhëheqësit politikë duhet të largohen.

“Udhëheqësit politik të një vendi që ka 40% shkallën e varfësisë ekstreme duhen larguar.

Të tre Kryetarët e korruptuar, si përgjegjësit kryesorë të mjerimit të vendit, përgjegjësit e boshatisjes së vendit, fajtorët e korrupsionit endemik në vend, duhen ndëshkuar me votë proteste!

Lëvizja për Ndryshim (LN), është forcë alternative përballë një klase të kalbur politike.

Ju ftoj të votoni për ndryshimin!

Vota e 25 Prillit do të ketë impakt për një dekadë në jetën e cdo familje.”, shkruan Topalli.

TE TJERA