Dalin të palarat! Sara ka puthur Rinianin në prapaskenë. Të dy në një zë: Ishte shkarazi!

159

Përveç incidentin me mesazhin kërcënues ndaj Atdheut, në studion e Përputhen është zbuluar dhe një ngjarje e ndodhur në prapaskenë.

Sara dhe Riniani janë puthur, por të dy ata thonë se kjo ka qenë aksidentale.
Sara: Ishte shkarazi, pa dashje!
Riniani: Unë nuk jam puthur me Sarën. Unë u ndërrova dhe dola dhe kur po përshëndeteshim,fraksion sekondi më puthi kështu baby kiss, dhe i thash avash moj vajzë.
Atdheu: Rinian gabimi ka qenë te ti!
Riniani: O Jasmina fol moj ti se ishe aty, se po na bëjnë sikur çfarë ka ndodhur.