U vaksinua i pari por Rama merr vendimin për politikanët: “Ata do të vaksinohen të fundit”

34

Kryefjala e ditëve të fundit përvec zgjedhjeve të 25 prillit është edhe procesi i vaksinimit në Shqipëri. Edi Rama së fundmi ka bërë një deklaratë ku tregon se politikanët shqiptarë do të vaksinohen të fundit dhe ky vendim nuk ka kthim pas.

- PUBLICITET -

Edhe pse është vaksinuar vetë i pari kreu i shtetit theksoi se e bëri këtë gjë jo për të mbrojtur veten por për ta bërë efektin e vaksinës edhe më të besueshëm.

“Unë jam vaksinuar sepse kam bërë atë që kanë bërë të gjithë kolegët e mi në Europë dhe botë. Nuk është për të siguruar veten. Unë mendoj që politikanët në Shqipëri duhet të vaksinohen të fundit fare. Kaq e thjeshtë është”,tha Rama.

- PUBLICITET -