Pëllumb Pipero jep një lajm të trishtë dhe një paralajmërim për qytetarët: “Ja çfarë presim gjatë muajit mars”

36

Gjatë një intervistë për “ABC Neës”, Pëllumb Pipero bëri një përditësim dhe një parashikim për pandeminë në muajin tonë.

- PUBLICITET -

Ai nuk është pozitiv kur vjen puna për përmirësimin e rasteve të infektimit madje shprehet se gjatë muajit mars do të kalojmë në një pikë kulminante gjatë muajit mars.

“Besoj se deri nga gjysma e Marsit numri i rasteve do të jetë në këto nivele, edhe më i lartë. Besoj nga prilli rënia do të jetë më e qëndrueshme për shkak se me rritjen e temperaturave, ajrosen më shumë edhe lokalet”, -tha Pipero.

- PUBLICITET -