“Mendoja se do vinte”/ Çfarë tha Ana në prapaskenë pasi u largua nga Përputhen në lot

176

Dje Ana i habiti të gjithë kur deklaroi largimin e saj nga emisioni, ndërkohë që i kërkoi Rinianit që të vinte me të.

- PUBLICITET -

Riniani nga ana tjetër tha se veprimi i saj “ishte shumë i nxituar që të dilja jashtë me Anën dhe prandaj nuk e pranova”.
Debati pas primet
Ana: Do më përqafosh pak.
Riniani: Nuk e kam menduar kurrë ikjen tënde
Lediana: Unë të kam thënë vlerësojë Rinianin, pse duhet të mbarojë kështu
Ana: E di u zhgënjeva pak, kisha besim që mund të vinte Riniani.
Riniani: Ky filmim tregon se ne kemi qene real me ndjenjat, po s’kemi pasur konfirmimet nga njëri tjetri.
Arjani: Ishte vendim shumë i vështirë sidomos për Rinianin

- PUBLICITET -