Jasmina gozhdon Andin: Po ti provon njëherë me radhë shoqet e të dashurës pastaj vjen tek unë?

157

Jasmina u tregua mjaft e sigurt dhe goditëse në takimin me Andin, ku ja numëroi të gjitha hatërmbetjet.

- PUBLICITET -

Biseda
Andi: A do pëlqesh dikë tjetër e, dorëzohu!
Jasmina: Po më shtrëngon shumë
Andi: Epo si shtrëngoj të gjitha, veç ty
Jasmina: Po ti kur merr të dashurën i provon të gjitha shoqet , se kështu e bërë me Sarën
Andi: Je shumë pesimiste, s’po më pëlqen. Shumë e komplikuar je
Mevlani: Ti si gjykatës, burazeri si i pandehur
Jasmina: Jam konfuze
Lediana: Pse i the i provon të gjitha shoqet, se duket sikur di dicka më shumë për Sarën dhe Andin
Andi: e ka njohur më përpara kaq!

- PUBLICITET -