“Nuk e gjej dot veten, nëse Riniani do le të vijë!”/ Ana dorëzohet, largohet vetëm dhe në lot nga Përputhen

188

“Jam e trazuar”, kështu tha Ana pas gjithë kohës së gjatë që ka qenë në përputhen duke njoftuar largimin nga programi.

- PUBLICITET -

Por ndërsa shprehu se kërkon të largohet, kishte një propozim për Rinianin, që marrëdhënien e tyre të vazhdonin jashtë, por ai nuk pranoi.
Debati
Ana: Jam shumë e presionuar, kam parë shumë komente negative. Unë do kisha dëshirë që njohjen tonë ta vazhdonim jashtë programi, se di sa i gatshëm je për këtë. Unë kam humbur veten , s’di më ca dua unë
A është pëlqim, presion, kompleksim dhe nëse do rri akoma këtu do jem prapë e kompleksuar…
Riniani: Më vjen keq po nuk të besoj, se më duket sikur do ma lësh. Je shumë e influencuar nga publiku se i kë përmendur tre herë deri tani
Dhe ti pretendon që unë të dal dhe të përjetojmë këtë historinë tonë mbase dhe pastaj të më thuash ik. E kam humbur besimin te ty.

Ky propozim im yt është shumë ok, por më duket se po lë peshën e gjësë.
Ana; Unë e kam parë veten shumë herë në atë takim dhe nuk i kam dhënë emër. Nuk mundem kështu.

- PUBLICITET -