Zgjedhjet e 25 prillit! Ngjela merr vendimin e papritur

576

Deputeti Selami Jenishehri pjesë e koalicionit me Kujtim Gjuzin pasi u regjistrua në KQZ tashmë ka hedhur hapin e radhës duke kërkuar kandidatë për të mbushur listat.

- PUBLICITET -

Drejtuesit e koalicionit, Gjuzi, Jenishehri dhe të tjerët kanë postuar në Facebook disa foto nga një takim me avokat Spartak Ngjelën.

Kujtim Gjuzi shkruan se “Zgjerohet koalicioni i vertete opozitar. Sot filloi bashkebisedimi me Av. Spartak Ngjelën, kryetar i Partise LIGJ dhe DREJTESI”.

- PUBLICITET -