“Do arrestohej live në Rinas” Artan Hoxha nxjerr fotot dhe bën paralajmërimin e fortë

190

Gazetari i njohur Artan Hoxha ka komentuar arrestimin e presidentit të futbollit të Astra Xhurxhu, Ion Nikulae, i cilësuar si një nga njerëzit më të pasur në Rumani.

Duke lëshuar një paralajmërim të fortë, Hoxha shkruan se imagjinoni se çfarë mund të ndodhte nëse në Shqipëri të arrestohej një nga 5 më të pasurit që kanë financuar fushatën e partive më të mëdha.