U largua menjëherë pas lindjes së vajzës, Aurela Gace tregon me sinqeritet arsyen

121

Aurela Gace është një nga personazhet më të sinqerta dhe pa komplekse të botës së showbizit. Në një intervistë të fundit ajo ka treguar një histori që nuk e ka përjetuar mirë në lindjen e saj të parë, të vajzës Grace.

40 ditë pasi ishte bërë nënë ajo u largua drejt Amerikës pa vajzën për shkak të një kontrate që ishte e detyruar të mbyllte.

“Shumë i dhimbshëm ka qenë udhëtimi im i parë, pasi kam lindur Grace-in. Ka qenë një udhëtim që le të themi e kam larë me lot derisa jam kthyer. Më është dashur të shkoja në Amerikë, kisha rreth një vit që e kisha bërë kontratën”, u shpreh Gaçe.

“Grace-i ishte vetëm 40 ditëshe. Në 40 ditët e para unë isha e operuar, nuk ishte e lehtë të vishje takat, të dukeshe mirë dhe sa më pyesnin si është vajza përlotesha”.

Të qënit artist mbart me vete dhe detyrime që ndonjëherë duhet t’i përmbushësh dhe pse në të vërtetë nuk është ajo që do!