“Krejt shqiperia e clirueme prej bore pervec Thethit”

136

Këto pamje të borës vijnë nga Qafë Thorja që lidh Thethin me Shkodrën.

PUBLICITET

Pamjet te cilat kete vit u shfaqen shpesh ne foto dhe video nga media por dhe nga vete banoret qe benin apel per zhbllokimin e rruges.

Ne keto foto të publikuara nga Pavlin Polia pronar i një bujtine në Theth ku shkruan

“Krejt shqiperia e clirueme prej bore pervec Thethit !!”

Kete vit u be një tentative për zhbllokimin e saj nga Erion Brace, por pas 1 km rrugë kryeministri urdheroi Bracen te terheq gjitha borepastrueset nga “Qafe Thorja”, kjo sepse ky aks nuk eshte rruge nacionale dhe pastrimi i saj i perket bashkisë Shkoder.

PUBLICITET