‘Shoku më kërkoi t`i prezantoja gruan time’ Naim Abazi tregon çfarë ndodhi me ofertën e pazakontë

187

Jo të pakta janë rastet që një mik i kërkon dikujt t`i prezantojë një vajzë që e pëlqen, dhe i tillë ka qenë edhe rasti i Naim Abazit disa vite mëparë.

Gjatë kohës që ai ishte ende në një lidhje me Mihrije Brahën, një mik i kërkoi t`i prezantonte kërngëtaren.

‘Ishim në një udhëtim. Aty e pranishme ishte dhe Mihrija dhe një mik imi. Ai filloi të më thoshte sa e bukur ishte Mihrija dhe sa dëshirë kishte ai që ajo të ishte e dashura e tij.

Më kërkoi t`ia prezantoja. Por unë vetëm qesha. Nuk mendoj se në ate kohë ai e dinte që ishim bashkë.’ tha Naimi.