Shembull për qeverinë! Dëbora në autostradën e SHBA pastrohet me 7 kamionë

112

Ka thuajse një javë që Amerika është përfshirë në kushte të paqëndrueshme atmosferike, teksa është në fazën e paralizimit nga situata e dëborës dhe të ftohtit.

PUBLICITET

Situatat e keqe meterologjike, ka kapluar kryesisht zonën e Teksasit, teksa shërbimi emergjent, nuk ka ndenjur duarkryq por ka vijuar betejën me të ftohtin dhe ka mbajtur të hapur të gjitha rrugët duke qenë aty me 7 kamionë.

Një video nga Kentucky tregon qartë se si po pastrohet autostrada atje, ndërsa shihen shtatë kamionë që punojnë së bashku për të pastruar autostradën.

Kujtojmë që autostrada në fjalë është tepër e rëndësishme për banorët pasi lidh Miçiganin dhe Floridan.

PUBLICITET