Rama: Po të shprehja pakënaqësitë për qeverinë do dukesha si kreu i PD-së

76

Kryeministri Edi Rama tregoi në Fier këtë të shtunë se pse e do edhe një mandat të tretë në krye të punëve të vendit. Ai tha se nuk i lë betejat në mes dhe ato duhen çuar në fund.

PUBLICITET

Kreu i qeverisë shtoi se nëse do të ishte i kënaqur me punën e bërë deri më tani do të largohej nga posti i kryeministrit për t’iu përkushtuar familjes. Por ai u shpreh se është më i pakënaquri në lidhje me çfarë është bërë pasi duhen çuar deri në fund reformat që janë nisur.

“Nëse unë do të mbaja një fjalim për çfarë nuk shkon do të isha i gatshëm për sytë e shumëkujt që të merrja drejtimin e PD-së, realisht do të dukesha demokrati më vigjilent”, tha Rama.

PUBLICITET