“I kemi përjashtuar vetë”, Kryemadhi gjen justifikimin për të larguarit

75

Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi, e ftuar në emisionin “Kjo javë” në “News 24”,

PUBLICITET

foli për largimet nga LSI, duke thënë se në fakt të gjithë këta persona janë përjashtuar nga Lëvizja Socialiste për Integrim. Kryemadhi theksoi se LSI është partia e të rinjve, e pjesës më vitale të shoqërisë, që ka vendosur, siç tha ajo, të jetë përballë një sekti kriminal si Rilindja.

“Sigurisht që kam të njëjtin mendim për ata figura që ikëbn nga LSI siç ka presidenti, ne i kemii larguar ata persona. E kemi larguar për shkak të dokumentacionit që kemi grumbulluar për këta njerëz. Mosha 18-24 vjeç janë ata që kanë më shumë energji dhe përbëjnë pjesën më të madhe e vitale të Lëvizjes Socialiste për Integrim.

Ne bashkëpunojmë me PD-në, jemi bashkë për të larguar Ramën. Ne ndahemi në ideologji. Kjo sepse LSI ka ideologji integrimin europian të vendit, ka ideologji të saj që Shqipëria të ketë më shumë njerëz, Lëvizja Socialiste është parti social-demokrate. Rilindja ka cenuar integritetin territorial, duke nisur nga kufijtë e Kosovës etj. Ne duam të luftojmë kundër sektit kriminal”, u shpreh Kryemadhi. (BW)

PUBLICITET