Habit Fefziu, tregon momentin e turpshëm që i ndodhi rrugës për në…

70

Moderatori Blendi Fevziu ka treguar një histori të sikletshme që i ka ndodhur gjatë një udhëtimi në Tiranë.

PUBLICITET

Duke iu drejtuar nënkryetarit, Arbjan Mazniku ai tregoi se kishte përfunduar në oborrin e një shtëpie teksa po ndiqte një vendndodhje për të shkuar tek Arkivi i Shtetit.

PJESË NGA BISEDA:

Blendi Fevziu: E di ç’më ndodhi para ca ditësh. Shkova të bëja një dokumentar për Arkivin e Shtetit, më nisi drejtori një location dhe u nisa me Google Map. Po unë përfundova në një oborr shtëpie, kishte qenë rrugë ajo më parë, ai e kishte kthyer në oborr.

Arbjan Mazniku: Si?

Blendi Fevziu: Po, po. Bujrum më tha ai tjetri, mirëse erdhe…po jo i thashë un, kam ngatërruar rrugë

Arbjan Mazniku: Po jo, kjo ka të bëjë më shumë me aftësinë tënde për të përdorur Google Maps se sa me vetë hartën

Blendi Fevziu: Unë them përfundova në oborr ky…

PUBLICITET