Shoferi i autobusit “çmendet” fare, shikoni se çfarë bën në mes të rrugës (Video)

Shoferi i këtij autobusi urban që bën linjën e Kombinatit në kryeqytet me sa duket e “paska me nxitim” dhe nuk i njihka rregullat e qarkullimit.

Përpos kësaj, ka bërë një manovër të rrezikshme që ka rrezikuar qytetarët dhe çdo shofer që mund të vinte nga drejtimi tjetër.

Ai e ka kthyer autobusin në mes të rrugës duke u ngjitur mbi trafikndarësen, gjë që ka shkaktuar jo vetëm habi, por dhe frikë tek qytetarët që ndodheshin në trotuar.

Për më shumë shihni videon e siguar nga një shofer i rastit:

TE TJERA

spot_img