HYRJELAJMESHOWBIZNë shenjë që në takimin e parë!/ Atdheu dënon Sarën me një...

Në shenjë që në takimin e parë!/ Atdheu dënon Sarën me një puthje, ajo ia kthen duke e zhveshur

Takimi i Atdheut dhe Sarës ishte plot të papritura.

Në lojë e sipër mes tyre, pasi Atdheu qëlloi në shenjë në lojë vendosi ta ‘dënojë’ Sarën me një puthje që u komentua shumë në studio.

Mes tyre duket se ka një kimi që pa u njohur akoma mirë.

Ana: Mua mu duk shumë takim i bukur, të dy shumë të mirë.

TE TJERA

spot_img