“Më mungon”/ Ka një lidhje jashtë? Zbulohet dhurata që Lediana mori për Shën Valentin…

77

Një nga temat që u diskutuan në puntatën e sotme në Përputhen ishte një postim i Ledjanës në Instagram me 14 shkurt, Ditën e Shën Valentinit.

PUBLICITET

I gjithë strumbullari ishte një dhuratë që ajo kishte marrë atë datë ku në pusullë shkruhej “Më mungon”

Ledjana u justifikua duke thënë se nuk e njeh personin, mund të jetë dikush që e ndjek atë nga televizori.

“Mund të jetë dikush që më ndjek por unë nuk e njoh, shihet dhe në letër që thotë qëndro kështu si je,” tha Ledjana.

Megjithatë ajo që ngriti pyetje ishte pusulla “Më mungon” që ngre pushimet se ka një lidhje jashtë.

PUBLICITET