Atdheu ‘nuk përmbahet’ dhe zhvesh Sarën, ja cila ishte arsyeja

Interesant ishte mënyra se si nisi takimi i Sarës dhe Atdheut.

Duke folur për tatuazhet, ajo i tregoi vendet se ku i kishte tatuazhet

Por në studio pati disa komente pikante

Antonela: Ky i çovi këmbët, ajo tjetra i qiti sutienat

Sara: Unë Atdheun e pëlqeja që nga ekrani nga afër ishte shumë më mirë.

Antonela: Se njeh mirë fare, ta them unë

TE TJERA