Mevlani super romantik në takimin me Ledianën, qirinj trëndafila, shampanjë…

86

Mevlani kishte përgatitur një ambient super romantik në takimin me Ledianën.

- PUBLICITET -

Asgjë nuk mungonte nga takimi, nga qirinjtë , trëndafilat, shampanja…

Komentet nga takimi:

Mevlani: Ti bëhesh xheloze dhe po të vijë ndonjë mizë te unë

Lediana: ndihem shumë mirë tani me ty
Mevlani: Shyqyr që e rregullova pak të paktën.

- PUBLICITET -