Duke i mbajtur në krahë dhe mbi shpinë, FNSH evakuon disa prej familjeve të përmbytura në Shkodër

99

Në Qarkun e Shkodrës situata nga përmbytjet vijon të jetë e rëndë për shkak të reshjeve të shumta të rëna gjatë ditëve të fundit.

- PUBLICITET -

Sipas raportit të publikuar nga prefektura e qarkut, deri tani, janë përmbytur 1585 hektarë toke.

- PUBLICITET -