Përkeqësohet situata në vendin tonë, 14 persona kan humbur jetë dhe mbi 1000 raste të reja

77

Situata me COVID, MSH: 14 viktima dhe 1105 raste të reja brenda 24 orëve në Shqipëri.

- PUBLICITET -

Rastet jane shtuar shume kohet e fundit cka ka bere qe qeveria dhe komiteti ekzekutiv te marrin masa parandaluese

ku ne dy javet e ardhshme pra deri ne daten 25 shkurt ora policore do te jete ne 20:00 dhe jo ne 22:00 sic ka qene deri me tani.

- PUBLICITET -