Pas takimit special, Saimiri e lë pa trëndafil. Kush u eliminua nga ‘Love Story’?

226

Vajza që nuk arriti të merrte trëndafil në natën e 13-të të spektaklit Love Story në TV Klan, ishte Redona. Redona pati edhe një takim romantik me Saimirin, ku sqaruan disa gjëra që i kishin në mëdyshje të dy.

 

Madje, gjatë transmetimit të takimit të tyre, Redona u përlot, teksa u shpreh se u emocionua. Në nisje të spektaklit të gjitha vajzat thanë dy fjalë për Saimirin, ku Redona u shpreh se në Love Story ka ardhur me sinqeritetin më të madh dhe se Saimirit i uron fat nëse nuk zgjedh atë në fund.

 

“Unë këtu kam ardhur me sinqeritetin më të madh dhe i uroj shumë fat. Deri tani më ka respektuar dhe nuk kam gjë për të thënë më shumë”, u shpreh Redona para eliminimit.