“Mrizi i Zanave” organizon “Giveaway-n e çmendur”, çmimet me vlerë si asnjëherë më parë…

3341

Loja shpërblyese “Giveaway” kohet e fundit e shohim thuajse kudo në rrjetet sociale. Firma e biznese të ndryshëm po e organizojnë ketë loje për ndjekësit e tyre duke ofruar çmime të ndryshme si shpërblim.

Një prej tyre tashmë është edhe Agroturizem “Mrizi i Zanave”. Siç mund të shihet edhe nga fotot në ketë giweaway është menduar dhe dhuratat të jene tepër të veçanta dhe origjinale… fundja siç dine të bëjnë vetëm tek “Mrizi”.

Dikush mund ta marrin me shaka e dikush seriozisht por nuk është keq ta provoni… ku i dihet mbase jeni ju fituesi…