“E ke bërë për inatin tim?”, Murati “acarohet” me Sindin duke gjykuar veshjen e saj

86

Sindi shkon në emision me fustan të shkurtër, nxehet Murati: E ke bërë për inatin tim?

- PUBLICITET -

Në takimin e tyre pak javë më parë, Murati i tha Sindit se është shumë xheloz dhe nuk do e lejonte të vishej me të shkurtra. Sot Sindi u shfaq me fustan të shkurtër në “Përputhen” dhe për këtë nuk mungoi reagimi i Muratit.

Ai e pyeti Sindin nëse e ka bërë për inatin e tij apo për takimin me Elvisin, i njohur ndryshe si Loco, ndërsa Sindi tha se është për të dyja bashkë.

Murati: Kur e pashë me të shkurtër, thashë çne.

Antonela: Çfarë do të thotë për ty që është veshur kështu?

Murati: Sindi duket shumë e bukur sot, por e veshur pak shkurt. E ke bërë për inatin tim apo se ke takim me Locon?

Sindi: Për të dyja bashkë.

- PUBLICITET -