Bie mbi makinë shkëmbi nga lartësia, humb jetën në vend drejtuesi i mjetit

Drejtuesi i një veture humbi jetën në Civo të provincës së Sondrios në Itali, pasi një masiv i madh shkëmbi u shkëput nga një lartësi e madhe dhe ra pikërisht mbi mjetin e tij.

Ekipet e ndihmës së shpejtë shkuan menjëherë në vendngjarje, por pa mundur të bëjnë diçka pasi impakti i shkëmbit mbi veturë ishte i madh dhe drejtuesit kishte humbur jetën menjëherë.

Policia po punon për identifikimin e vik timës dhe nxjerrjen e tr upit të tij nga vetura.

TE TJERA