Elvana Gjata zemërthyer për 34-vjetor, fakte që hedhin dritë mbi jetën e saj private pas rikthimit me këngë ndarjeje

119

Elvana Gjata ka publikuar këngën e saj të re me titull “Thirr”,

- PUBLICITET -

ku ditën e 34-vjetorit ajo u shfaq zemërthyer dhe e vetmuar me një gotë verë ndërsa i këndon ndarjes.

- PUBLICITET -