Deklarata befasuese e Alfred Cakos: Shqiptarët e kanë habitur botën për këtë arsye

146

Teoricieni Alfred Cako ka bërë një tjetër deklaratë lidhur me pandeminë dhe masat që janë marrë për të frenuar përhapjen e virusit.

- PUBLICITET -

 

“Çuditërisht, Shqipëria na nderoi me protestat që bëri pas vrasjes së atij djalit. Ai djali u vra për arsyen e pandeminë. Në fakt ato protesta na kanë nderuar dhe tërë njerëzit na kanë parë me habi atë një javë.

 

Si ka mundësi që populli shqiptar të jetë një popull kaq mendjehapur. Prap popullit shqiptar i them që duhet të reagojë, duhet të ngrihet të protestojë dhe të mos lejojë shkeljen e të drejtave të njeriut. Cako e quan të papranueshme masën për mbajtjen e maskave në rrugë.

 

“Ata policë që dalin e vendosin gjoba ata në fund të fundit diskriminojnë nënën e tyre, të afërmit e tyre”, ka përmbyllur kështu argumentin e tij Alfred Cako.

- PUBLICITET -