Zyrtarët i vjedhin qytetarit kompensimin e energjisë elektrike (video)

114

Emisioni Stop në Tv Klan është ndalur në njësinë administrative Fushë-Cidhem të Peshkopisë për problemin e shtetasit Naim Karoshi, i cili trajtohet me ndihmë ekonomike.

Së fundi ai ka zbuluar se janë pasqyruar si të marra prej tij pagesat e kompensimit të energjisë elektrike dhe kompensimi prej 300 Lekësh të reja për fëmijën 12 vjeç, që ka në shkollë.

Konkretisht, për këtë të fundit zotëria pretendon se nuk janë marrë 17 muaj.