Shifrat rekord/ Kalo: Ja çfarë rrezikojnë njerzit nga një karantinë e dytë

138

Doktor Tritan Kalo, në një intervist për Fax Neës, shprehet se shtimi i rasteve me Covid-19 në vendin tonë ka ardhur si pasojë e vetë pakujdesisë së qytetarëve.

Ndër të tjera, Kalo theksoi se mos-respektimi i rregullave, grumbullimi i qytetarëve nëpër festa apo dhe në ceremoni mortore, si dhe qarkullimi i një virusi të ri në të gjithë botën kanë ndikuar në rritjen e rasteve.

Fakti që ka shumë të infektuar dhe mos izolim pra karantinim të dyte .Dr.Kalo e sojegon se karantinimi do ti stresonte dhe dëmtonte më shum nga ana psikoligjike.kurse për shtretërit përgjigja është se nuk është pjes e administratë dhe nuk ka info për këtë pjes.