Vendosi t’i jepte lamtumirën Saimirit, zbulohet arsyeja e vërtetë e largimit të bukuroshes

297

Flavia ishte vajza e rradhës që zgjodhi të vetëeliminohej nga “Love Story” të hënën. Konkurrentja ia bëri më të lehtë ceremoninë e ndarjes së trëndafilave Saimirit, duke deklaruar se do të largohej pasi pëlqimi ndaj princit i ishte zbehur.

“Duke parë raportin mes teje dhe vajzave të tjera, kam kuptuar që më është zbehur pak pëlqimi ndaj teje, kështu që do ishte e kotë që unë të moshtroja veten dhe ndjenjat e mia”-i tha Flavia Saimirit.

Ndërkohë sot në një intervistë për “Daily Love Story” ka treguar se arsyeja e vërtetë ishte komplet diçka tjetër.

“Nuk jam në të njëjtin stad të jetës me Saimirin. Jam akoma e paplotësuar. Duhet të plotësohem njëherë vetë si femër, si karakter, pastaj të mendoj për partnerin”, tha Flavia.