Donald dhe Romeo Veshaj i bashkohen PS, madje caktohen në poste të rëndësishme

Damian Gjiknuri ka bërë me dije se aktorët Donald dhe Romeo Veshaj do të angazhohen si kordinatorë të zyrës së posaçme për të gjithë vlonjatët që jetojnë dhe punojnë në Tiranë.

“Donald dhe Romeo Veshaj janë jo vetëm dy të rinj vlonjat të suksesshëm por tashmë do të angazhohen edhe si kordinatorët e zyrës së posaçme për të rinjtë që kemi ngritur në Tiranë.

Një zyrë që do të shërbejë si vendtakimi për të gjithë vlonjatët që jetojnë dhe punojnë në kryeqytet.

Na bashkon të gjithëve dëshira dhe vullneti i mirë për të mbështetur punët e mira që po transformojnë Qarkun e Vlorës nga Konispoli në Novoselë #VloraNukNdalet #PS3”, shkruan Gjiknuri.

TE TJERA

spot_img