Ja dy faqet e frikshme të marrëveshjes, Bora Zemani i bën Andit atë që nuk pritej

87

Pas akuzave të shumta nga Andi dhe Tea ndaj produksionit të Përputhen, vetë moderatorja Bora Zemani me kontratën në dorë ka treguar se çfarë përmban ajo.

- PUBLICITET -

Ndërkohë edhe vetë konkurrentët e tjerë kanë dhënë mendimin për këtë gjë:

Fatma: po le ta sjell pra këtë kontratën e tmerrshme që thotë.

Kristian:Mua më duket normale.

Bora: Jeni ndjerë ju ndonjëherë të detyruar nga produksioni për diçka.

Marisi: jo madje kur unë kam kërkuiar që para se të firmosja të konsultohesha mu la liri.

Rinian: përkundrazi unë dua tju falenderoj

Bora: Andi nuk ka kërkuar asnjëherë të dalë nga programi, ftohtësia e tij menduam se erdhi pas akuzave të Fationit. kjo është kontrata që ka rregulla shumë të thjeshta.

Fatma: unë se kuptoj këtë, ne kemi vite ne televizion. Ska asnjë që të detyron ty të bësh gjithë këto, po thoni më mirë që ju pëlqen fama dhe kaq.

Një çift që shkalloi një Shqipëri të tërë, nëse e donte Beartin le të vazhdonte.

- PUBLICITET -