Aktori i njohur i bashkohet Partisë Demokratike dhe bën deklaratën e rëndësishme

Një tjetër figurë e shquar e artit dhe kinematografisë shqiptarë u shfaq së fundmi në një mbedhje partie për të diskutuar rreth problematikave të ndryshme.

Bëhet fjalë për aktorin Bujar Asqeriu i cili i është bashkuar PD-së gjatë një mbedhjeje në Vlorë duke vënë në dukje nevojat dhe problematikat që kanë qytetarët.

Sigurisht me këtë shfaqje, Asqeriu e bëri publike mbështetjen e tij për demokratët dhe kjo ngre pyetjen nëse ai do t’i bashkohet zyrtarisht politikës apo jo.

TE TJERA

spot_img