“Tea në lidhje me një tjetër djalë tek PërPuthen”, habit ish-konkurenti

100

Erjon Geca, ish-konkurrent i Përputhen i cili ishte larguar kohë më parë nga programi pas shprehjes së pëlqimit për Ana Lleshin ka reaguar lidhur me romancën e Teas me Beartin.

- PUBLICITET -

Tea doli çift me Andin nga emisioni derisa pa kaluar një javë zyrtarizoi lidhjen me një ish-konkurrent. Geca është i bindur se Tea fillimisht ishte lidhur me Arbër Aruqin, i cili së fundi la emisionin.

“Pse nusja jonë mbajti 3 lidhje gjatë emisionit, njërën sekret, tjetrën për publik dhe tjetrën gjasmë seriozisht”, shkroi ai në Instagram.

‘Kësaj pyetje mund t’i japë përgjigje produksioni që ka qenë në dijeni të gjithçkaje por heshti”, tha tutje ai.

Geca ka ‘paralajmeron” produksionin siç tha për të dhënë emrin e vërtetë të dhëndrit.
‘Dhëndri është ai që mban unazën dhe unazën e ka njëri e cili e ka thuajeni ju ‘produksioni’”, shkruan Geca.

“Keni 24 orë kohë ose e them unë se nusja jonë po luan lojë të dyfishtë sepse unaza ndodhet diku tjetër dhe jo aty”, përfundoi ai.

- PUBLICITET -