KQZ hap “thesin” për partitë, zbulohet shuma marramendëse për PS-PD-LSI

107

KQZ ka bërë gati projektvendimin që do të miratohet në datë 2 shkurt për shpërndarjen e fondeve për partitë politike.

Por sa do të marrin partitë?

Partia Socialiste, 63 milionë lekë, PD-ja 38 milionë lekë, LSI 20 mln lekë, PDIU 7 mln lekë, Lista e Barabartë 4 mln dhe PSD 5 mln lekë.