Debate midis Anës dhe Bledi Manes: Ti je provincial në shtrat, do të të tregoja…

103

Gjatë debatit për provincializmin, në “Trotuar” Ana dhe Bledi Mane kanë shkëmbyer kritika të forta për njëri tjetrin. Bledi Mane flet për partneren e tij, që thotë se është bjonde dhe është pjesë e parlamentit: “Është provinciale në shtrat”.

- PUBLICITET -

 

Erjola ndërhyn: Ku e bën dallimin ti, çfarë kanë provincialet në shtrat? Bledi: Provincialet janë organike, janë konservatore në shtrat, përkrahin me vonesë risitë e reja të të dashuri.. Dea: Po e mëson ti?

 

Bledi: Njeriu duhet të jetë kreativ vetë. Ana: Si fshati dhe qyteti në shtrat është njësoj Bledi: Paske eksperiencë… Ana: Eksperiencën ta tregoja unë por nuk jemi në një marrëdhënie bashkë

 

Ana: Me aq sa kam dëgjuar nga ato që kanë pasur eksperienca me ty, ti je treguar provincial në shtrat…

- PUBLICITET -