Shqiptarja 19 vjeçare që u zhduk në Greqi, pas 4 muajsh policia jep detaje për vendndodhjen e saj

Tre muaj e gjysmë pas zhdukjes së Artemis Vasili, 19-vjeçares shqiptare që jeton në Greqi, emisioni “Dritë në tunel”, ka sjellë detaje të reja.

Një dëshmitar pretendon se ai e ka parë 19-vjeçaren, pak para se të arratisej, pasi policia ka ushtruar një kontroll në atë zonë ku ndodhej dhe Artemisi.

“Policia e Omonia e di shumë mirë se ku është Artemis. Ditën që prokurori u largua, ata u larguan nga dera e pasme. Ata u zhdukën … Ajo ndodhej në Iasonos në Metaxourgeio. “Ata e kanë marrë atë.” tha ai.

Policia ka rinisur kërkimet në zonën më të gjerë, por pa rezultat.

Çfarë ndodhi pak para se të zhdukej

Shoqja e ngushtë e 19-vjeçares nga Koropi raporton në “Tunnel” për një incident të ndodhur në korrik dhe mund të ketë lidhje me zhdukjen e saj.

“Një ditë në verë, prindërit e saj po e kërkonin sepse ajo mungonte me orë të tëra. Ajo më kishte thënë se do të shkonte vetëm në Varkizë për të notuar. Unë nuk e besova. Ka shumë skenarë që kalojnë nëpër mendjen time. Kam frikë se i ka ndodhur diçka e keqe”, tha ajo.

Miq të tjerë të Artemisit thonë se zona e Varkizës duhet të eksplorohet sepse ajo shkonte atje dhe qetësohej. Ditën kur ajo u zhduk, ajo u pa duke pritur në stacionin e dytë të Atikës në Koropi. Nga atje kalojnë autobusët që përfundojnë në Glyfada dhe Vari.

TE TJERA