Temperatura e ulët ndikon te qeveritarët, vishen me pallto, doreza dhe kapuçë firmato

127

Diten e sotme eshte zhvilluar seanca e radhës parlamentare, ku pjesëmarrës kanë qenë deputetë të ndryshëm dhe ministra.

- PUBLICITET -

Mirëpo, si gjithmonë, edhe këtë herë kanë tërhequr vëmendje veshjet e përzgjedhura.

Temperaturat e ulëta dhe i ftohti i acartë ka bërë që shumë prej tyre të veshin pallto, doreza, kapuçë edhe shallë. Padyshim, që nuk kanë munguar firmat e njohura, të cilat mbartin nga pas disa zero dhe kthehen jo në pak raste si burim diskutimi në media.

- PUBLICITET -