Antonela nuk përmbahet ndaj Sindit: Kujdes me mua kaq po të them

Takimi mes Ledianës dhe konkurrentit më të ri në emision, Kristjanit shkaktoi debate të shumta në studio mes vajzave dhe djemve. Një debat i ashpër u zhvillua fillimisht mes Sindit dhe Ledjanës, ku sigurisht do të merrte pjesë edhe Mevlani.

Ky i fundit nisi të bej “avokatin” e Ledjanës, ndërsa Sindi iu kthye dhe i tha të përdori të dyja vajzat (Ledjanën dhe Antonelën) dhe të dalin të përputhur që aty. Por, deklarata e Sindit preku Antonelën, e cila ndje e cënuar nga fjalët e Sindit.

Pjesë nga debati:

Antonela: Nuk na përdor askush. Kujdes me fjalët okej, se ty nuk po ta cënon askush tipin tënd, unë nuk jam në lojën e askujt. Ti the përdor këto të dyja, kujdes me lodrat, nuk jam lojna askujt. Kujdes me mua kaq po të them.

Sindi: A je në terezi ti moj? Nuk ta thash ty.

Antonela: Po kujt ja the, kameramanit?

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img