Çfarë po ndodh në Shqipëri? Mjekë dhe infermierë të infektivit me simptoma të forta Covid-i pas vaksinimit

232

Disa pjestar te stafit mjksor kane marre dozën e parë të vaksinës kundër koronavirusit ndermjet tyre edhe Pellumb Pipero.

- PUBLICITET -

Mjeku u konfirmua dje me koronavirus dhe tani është duke u trajtuar në shtëpi.

Nuk dihet ende nëse mjeku është infektuar apo tamponi ka rezultuar pozitiv për shkak të bërjes së vaksinës në 11 janar. Për të zbuluar këtë, Pipero do të bëjë një tjetër tampon brenda 72 orëve.

Por, Pipero nuk është mjeku i vetëm i vaksinuar që ka shfaqur simptoma të mirëfillta të koronavirusit.

Mjekë dhe infermierë të tjerë të Infektivit kanë shfaqur simptoma të mirëfillta koronavirusi pas bërjes së vaksinës.

Mësohet se ata kanë patur temperaturë deri në 40 gradë si edhe kollë, raporton Abcneës.

Ky është një realitet i ri i krijuar në vend në lidhje me mjekët stafin mjekësor që ka bërë dozën e parë të koronavirusit. Tashmë duhet vërtetuar nëse Pipero dhe të tjerët kanë shfaqur simptoma për shkak të injektimit të vaksinës apo janë infektuar rishtazi me koronavirus. /AbcNews.al

- PUBLICITET -