Manastirliu vjen me një lajm shumë të mirë për të gjithë shqiptarët

156

Në një konfirmim zyrtar, Ogerta Manastirliu u shpreh se në vendin tonë ende nuk ka asnjë rast zyrtar me variantin e ri të Koronavirusit. Mutacioni është evidentuar në shtete të ndryshme si Britani, Brazil, Greqi dhe Afrikë.

Ndërkohë që Ministrja e Shëndetësisë tha se në muajin shkurt pritet që vendi ynë të marrë furnizmin e parë zyrtar me dozat e vaksinën Pfizer-BioNtech pasi është dhënë parapafimi prej 4 milionë dollarësh.

Nga ana tjëtër, Brukseli kërkon qasje të shpejtë të vaksinave anti-Covid për Ballkanin Perëndimor.