Martesë në fshehtësi dhe dhurata e shtrejntë që i bëri partneri, Zajmina tregon disa të pathëna

124

Zaimina Vasjari ishte një nga të ftuarat në “Shiko Kush LUAN”, ku ndau një lajm mjaft ekskluziv me publikun. Zaimina tregoi se tashmë ajo dhe partneri i saj, Klodi janë celebruar.

- PUBLICITET -

Zaimina ka vendosur që të mbajë mbiemrin e vet dhe jo të bashkëshortit. Vasjari zbuloi kur u pyet gjatë sfidës së saj se dhurata më e shtrenjtë që i ka bërë bashkëshorti ishte një makinë.

- PUBLICITET -