3 mënyra si të zgjidhni xhinset e duhura, pa i provuar

71

Përmes 3 hapave të thjeshtë ju mund të blini xhinset tuaja ideale, pa i provuar. Se cilat janë këto hapa, zbulojini më poshtë:

PUBLICITET

Hapi # 1: Zgjidhni madhësinë

Për të zgjedhur madhësinë e duhur, mbani xhinse në skajet e belit dhe përpiquni t’i mbështillni rreth qafës në nivelin e butonit. Nëse skajet prekin lehtë njëri-tjetrin, është madhësia juaj. Vini re se skajet e belit nuk duhet domosdoshmërisht të takohen saktësisht, por ato duhet të mbështillen lehtë rreth qafës tuaj.

Hapi # 2: Përcaktoni gjerësinë

Epo, le të përpiqemi të gjejmë gjerësinë e përsosur. Për ta bërë këtë, përkulni krahun në bërryl dhe shtrëngoni një grusht. Krahu juaj duhet të futet lehtësisht në një brez të ngjitur lart. Ky hile do të funksionojë vetëm për ata që veshin xhinse me një bel standard. Sigurisht, nëse janë xhinse me bel të lartë, krahu juaj nuk duhet të futet plotësisht në bel.

Hapi # 3: Kontrolloni gjatësinë

Le të kontrollojmë nëse xhinse janë mjaftueshëm të gjata. Mbajini skajet e këmbëve dhe vërini krahët anash aq sa keni mundësi. Nëse mesi i xhinseve është poshtë mjekrës, urime! Ju keni zgjedhur të duhurat!/e.b-abcnews.al

PUBLICITET