HYRJELAJMEARGËTIMGjeni një gjë të çuditshme në këtë foto

Gjeni një gjë të çuditshme në këtë foto

Ka disa njerëz shumë të aftë në vëzhgim, por ka dhe shumë të tjetë që nuk i kushtojnë rëndësi detajeve të vogla dhe janë të paqartë në atë çfarë shohin.

Më sipër është një foto nga filmi vizatimor “E bukura dhe Bisha”, por ka diçka që nuk shkon. A ju kap syri diçka të çuditshme në këtë foto?

Nëse nuk arrini ta dalloni dot, përgjigjen e keni më poshtë:

Në abazhurin që shihni sipër, ndodhet llamba e Aladinit. /tvklan.al

TE TJERA

spot_img