Propozimet për anëtarë të KZAZ-ve, Tom Doshi çon komisionerë vetëm në dy qarqe

326

Pas kërkesës së Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve për propozimin e anëtarëve dhe sekretarëve të KZAZ-ve,

PUBLICITET

kanë paraqitur dokumentacionet për propozimet përkatëse vetëm PD, PS dhe LSI, ndërkohë që PSD që drejtohet nga Tom Doshi ka bërë dorëzim të pjesshëm të tyre.

Kjo parti ka dorëzuar komisionerë vetëm në Shkodër dhe Tiranë, dhe pse ka nga një vend në të gjithë Shqipërinë.

Tashmë kreu i KQZ, Ilirjan Celibashi do të vendosë nëse vendet bosh do të zëvendësohen me emra të PS-së, apo do emërohen kandidatë nga shoqëria civile.

abc news

PUBLICITET