Cili nga filxhanët e kafesë do mbushet i pari?

368

Kuicet jane shume te bukur dhe argetues plus tregojne dhe sa inteligjen jeni.

Ne foto shikohet 4 filxhan dhe ju a gjeni dot pergjigjen e sakt.

Kush filxhan mbushet e pari.

A e gjeni dot??

Përgjigja është 5. Të gjitha kupat e tjera nuk do të marrin asgjë sepse tubat që çojnë në to bllokohen në një moment.