Ju bien flokët në këtë periudhë? Zbuloni kush janë 5 gabimet që duhet t’i shmangni për të shpëtuar

214

Larja e flokëve mund të na duket një proces shumë i thjeshtë, megjithatë pas tij mund të fshihen shumë pasoja që mund të ndikojnë negativisht, siç është rënia e flokëve.

Bright Side ka renditur një sër gabimesh që po bëjmë me flokët tanë që ndikojnë në rënien e tyre.

1. Krehim flokët e lagur menjëherë nga rrënja! Ekspertët thotë që duhet nisur nga majrat dhe më pas rrënja

2. Po përdorni furçën e gabuar

Advertisements

3. Po i lani shumë shpesh

4. Nuk i krihni para se të laheni

5. Përdorni të njëjtën furçë për flokë të thatë dhe të lagur